Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  077-4669050

RegioBank

Meer mogelijkheden bij geldautomaten
Sinds kort zijn de meeste geldautomaten van de ABN-AMRO, ING, en Rabobank vervangen door de geldmaat. Deze geldautomaten hebben allemaal dezelfde uitstraling.

Met het vervangen van deze geldautomaten zijn er ook meer mogelijkheden bijgekomen voor de klanten van de RegioBank. 
Onderstaande mogelijkheden waren voorheen alleen mogelijk bij geldautomaten van de RegioBank of SNS, en kunnen nu ook bij de geldmaat. 

  • Pincode wijzigen                                                     
  • Saldo opvragen
  • Meer contant geld opnemen: voorheen was er een opname limiet van 1.000 euro per dag. Dit is nu verhoogd tot 5.000 euro. Vergeet hiervoor niet eerst uw pinlimiet te wijzigen in de RegioBank Mobiel bankierenapp of in Mijn Regiobank.

We krijgen regelmatig de vraag of er contant geld gestort kan worden bij de geldmaat. Dit is niet mogelijk. 



 

 

 

 

 


De geldautomaten van de RegioBank en SNS bank zijn in de winkels, zoals de HEMA en SPAR definitief gesloten. Reden hiervoor is een plofkraak ik een HEMA winkel.
Door de uitbreiding van de mogelijkheden bij de geldmaat is er toch de dienstverlening van de RegioBank altijd dichtbij. 

Hoge waardering RegioBank
Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,3 het meest tevreden over hun betaalrekeningen. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daarnaast zijn we uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland!

 

 

 

 

 

 

 

Ook klant worden bij de RegioBank
Het overstappen vanuit een andere bank naar de RegioBank kan heel eenvoudig. Hiervoor is de overstapservice in het leven geroepen. 

De huidige betaalrekening blijft 13 maanden actief en alle mutaties op deze rekening worden automatisch doorgezet naar de nieuwe rekening bij de RegioBank. 

Loop gerust bij ons binnen voor meer informatie. Of bekijk eens onze website

Tevens hebben we voor nieuwe klanten die gebruik maken van de overstapservice een welkomsactie. U ontvangen een kadobon ter waarde van 25 euro te besteden bij lokale ondernemers:

  • Van den Beuken uw Slager
  • Versmarkt Meijel
  • Dikke Mik 

Kinderspaarweken
Door de huidige stand van zaken rondom het coronvirus hebben wij besloten om de kinderspaarweken dit jaar niet door te laten gaan. 
Wanneer het weer wat rustiger is rondom het coronavirus zullen wij met een alternatief komen. Dit wordt vervolgt. 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 09-10-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.