Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  077-4669050

Zakelijke hypotheek voor bedrijfspanden

 

Wilt u voor uw eigen bedrijf een bedrijfspand aankopen of laten bouwen? Of wilt u een reeds bestaande zakelijke hypotheek oversluiten? De Regiobank geeft de mogelijkheden om een bedrijfshypotheek af te sluiten.

 

Bedrijfshypotheek in het kort

  • Een hypotheekbedrag tussen € 50.000 en € 1.000.000
  • Een lange looptijd tot 20 jaar
  • Jaarlijks extra aflossen tot 5% van de hoofdsom
  • Financiering standaard tot 80% van de marktwaarde en soms tot 90%
  • 40% van het bedrijfspand mag u verhuren
  • Bouwen of verbouwen? Het bouwdepot geeft inzicht en overzicht in de kosten.

 

Wat is een bedrijfshypotheek?

Een bedrijfshypotheek, of zakelijke hypotheek, is een vorm van een zakelijke lening waarbij het bedrijfspand als onderpand dient. Wanneer u een eigen bedrijf hebt, zult u een plek nodig hebben om deze te huisvesten of uw beroep uit te oefenen. Een bedrijfshypotheek kunt u gebruiken voor het aankopen, verbouwen of laten bouwen van een dergelijk bedrijfspand.

Bouwdepot

Wanneer je een nieuw bedrijfspand gaat bouwen of verbouwen, dan kunt u deze kosten betalen uit een bouwdepot. Het bouwdepot is een aparte rekening waarvan de kosten van het bouwen en/of verbouwen betaald kunnen worden. Een dergelijk bouwdepot wordt ook door de Regiobank verzorgd.

Rentestanden

Voor het afsluiten van een hypotheek zijn de rentes erg belangrijk. Deze rentes hebben namelijk invloed op het maandelijks te betalen bedrag en het bedrag dat je kan lenen. De meest actuele rentestanden kan je hier bekijken.

Bedrijfshypotheek afsluiten

Bent u geïnteresseerd om een zakelijke hypotheek af te sluiten? Dan kunt u via onderstaand contactformulier eenvoudig en vrijblijvend een oriëntatiegesprek met ons aanvragen. Samen zullen we dan kijken wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn.

Oversluiten van een zakelijke hypotheek

Heeft u al een bedrijfshypotheek bij een andere aanbieder, maar wilt u graag overstappen naar de Regiobank? Dit is in de meeste gevallen ook mogelijk. In dit geval kunt u via onderstaand contactformulier vrijblijvend een gesprek met ons aan, zodat we samen de mogelijkheden en voorwaarden hiervoor kunnen bekijken. 

 

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen op 077-4669050 of via onderstaand contactformulier.